31 January 2008

Os= Osman? Osama? Osborne?

I was just wondering..
what is Mr.Os's real/full name?
Anyone?

**An advance answer to your future question :
NO, my sexual fetish has nothing to do with this. TQ

10 comments:

ssbm_04 said...

I think his name is just OS. Like Pink. :lol:

baliomega said...

nama penuh Mr. Os ialah Mohd Yusof b. Abdul Hamid. sekian terima kasih.

Azealea Dz said...

wahh..for real ke bali?. i heard he's a cab driver now.sure best jadik passenger dia...i want!! eh..mr.bali plak, full name ape? (jawapan baliomegatron tidak diterima.tq)

...rux... said...

selamba jer kutuk luke

nizam.nuri said...

hah?... dia jadi cab driver sekarang? tipu lah.

baliomega said...

ye betul nama dia ialah itu. tak caya tengok IC dia.

nama penuh saya pula ialah nurul izwan bin dahlan. sekian, terima kasih.

Azealea Dz said...

nizam.nuri>> source dr org media prima. n it was said that Mr Os / En Mohd Yusof siap ckp he's a cab driver by his own choice for duit halal etc..

baliomega>> hi nurul izwan..ada apa dgn bali + omega?

Azealea Dz said...

rux>> sampai skang aku x paham lawak Mr Os and Mr Luke tu..derm..kalau lawak 'nk jadi doktor lalu di lempang bapak' tu aku tau le..

nizam.nuri said...

ada satu cite lak... orang kata mr. os ni dulu pernah terlepas cakap.. dia buat lawak pasal satu orang besar ni... last2 orang besar bi suruh ban dia dari semua siaran televisyen... tak tau la btol ke tak... ke dia ada kata dalam melodi dah??... uhuhu

Azealea Dz said...

possible gak..eh, tapi kan..aku musykil nih.kalau kena banned, camne leh masuk melodi?